dilluns, 22 d’agost del 2011

Solidaritat amb les imputades de RQTR

COL.LECTA SOLIDÀRIA AMB LES ACTIVISTES IMPUTADES DE RQTR

Des RQTR, Associació de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Queer de la Universitat Complutense de Madrid, estem realitzant una campanya de suport i petició de fons pel cas de les capelles universitàries, que de moment com a imputats, entre altres, a quatre activistes de la nostra associació en un procés judicial obert.

Com sabreu hem estat i som blanc de la dreta política, mediàtica i religiosa, i els atacs dels sectors socials més retrògrads i reaccionaris contra els que lluitem per la llibertat, la igualtat i la diversitat no cessen. Només cal recordar algunes notícies recents per exemplificar la campanya repressiva i criminalitzadora que estem patint:

¿Què hauria fet Crist amb aquestes rabosses?
Els assaltants de la capella de la UCM s'enfronten a un any de presó
Quatre detinguts a l 'Estat Espanyol per despullar-se en una capella universitària
Presenten una querella criminal contra els assaltants de la capella de Somosaguas

Per ara hem de fer front a unes despeses de notaria (80 euros), procuradora (200) i advocat (600 per persona imputada) que hem de pagar amb urgència. Com podreu imaginar, preveiem que aquestes despeses seguiran en augment en la mesura que tenim un procés obert. I a més creiem que en lloc de presó, les mesures a què ens enfrontem podrien ser igualment econòmiques.

Som una associació ambiciosa en els nostres objectius, jove en les nostres maneres, i molt modesta en els nostres mitjans econòmics, com sabeu. Per tot això, us demanem solidaritat amb la nostra situació i que ens ajudeu econòmicament en la mesura que us sigui possible i vulgueu.

Aquesta és la nostra compte bancari:


Titular: ROSA QUE TE QUIERO ROSA 
Banco: Caja Madrid, delegación Calle Hilarión Eslava, 29 (Madrid)
Compte: ES60 2038 1122 6160 0065 8259
Identificació espanyola del banc: ES60
Entitat 2038
Sucursal 1122
Dígit Control 61
Compte 60 0065 8259
També a través de Paypal
 
De qualsevol manera, us agraïm el vostre suport emocional, el vostre companyerisme i el vostre temps. Difoneu aquesta informació, tota ajuda és benvinguda. Confiem en la vostra solidaritat.

Seguirem lluitant per una universitat feminista i laica, on els drets LGTBQ estiguin més presents que mai.

Fins aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada